TinyURL.nu Om oss

TinyURL.nu är en dedikerad och innovativ plattform som ägnar sig åt att tillhandahålla en kostnadsfri, användarvänlig och säker tjänst med omfattande statistik. Vår vision är att ständigt utvecklas och introducera nya funktioner för att fördjupa vår tekniska expertis och dela den med våra engagerade användare.

En framträdande egenskap hos vår tjänst är vår förmåga att enkelt och snabbt förkorta webbadresser, vilket genererar korta och minnesvärda URL:er för smidig delning.

Säkerhet är kärnan i vårt arbete, och vi vidtar sofistikerade åtgärder för att skydda våra användare mot skadliga länkar och farliga webbplatser. Vår högsta prioritet är att säkerställa din trygghet och vi arbetar noggrant för att eliminera risken för skadlig kod eller omdirigering till riskabla webbplatser, både för dig och dina besökare.

Vi lägger särskild vikt vid din integritet och strävar efter att erbjuda en användarupplevelse utan oro. Vi samlar enbart in nödvändig data för vår statistik och undviker att lagra känslig information som kan spåra enskilda användare.

Vår data förblir i Sverige och kommer aldrig att lämna landet. Vi använder krypterade förbindelser och robusta metoder för lagring över hela vår plattform för att säkerställa en hög säkerhetsnivå. Genom att följa strikta riktlinjer och efterleva GDPR och andra policyregler ser vi till att vår tjänst uppfyller kraven för företag och verksamheter som har särskilda regler för datalagring. Med vårt djupa engagemang för integritet och efterlevnad erbjuder vår tjänst en pålitlig lösning för de som vill säkerställa att deras data förblir inom Sveriges gränser.

Om du har frågor, feedback eller upptäcker några buggar i våra tjänster, är du varmt välkommen att kontakta oss via e-post på tinyurl@tinyurl.nu eller formuläret till höger. Vi strävar efter att svara på dina meddelanden inom 24 timmar. Tack för din tid och engagemang.

TinyURL.nu - Vi förkortar länkar snabbare än du kan säga "abracadabra"!

Kontakta oss